Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Bettina Bove

Lærer, familevejleder og terapeut

Telefon49 14 66 45

Emailbebo@fredensborg.dk

Fredensborg Kommune
 

Grib fremtiden - sats på vores børn og vores miljø
 
Vores børn og vores miljø tegner fremtiden og skal sættes øverst på dagsordenen. Vi skal være kommunen med de store ambitioner inden for grøn omstilling og udvikling - og vi skal værne om vores smukke natur. Vi skal have flere varme hænder i institutionerne og skolerne - børn er vores fremtid og vil viderebringe vores danske værdier om et grønt miljø, demokrati og medmenneskelighed. God opvækst varer livet ud.
 
Hvem er jeg?
Jeg er lærer, familievejleder og terapeut. Jeg har i 16 år arbejdet som lærer på en specialskole i Fredensborg kommune. Jeg og min familie har boet 14 år i Kokkedal, og bor nu i Humlebæk. Begge steder har jeg været aktiv i lokalmiljøet og i beboerforeninger. De sidste 17 år har jeg været aktiv i politik - alle år i det Radikale Venstre. En stemme på mig til byrådet, er en stemme for grundværdier omkring respekt for både mennesker og natur.
 
• Vis tillid til lærerne; forvaltningen ud af skolerne
• Flere ressourcer til folkeskolerne
• Flere initiativer for mere tryghed i nærmiljøet
• Større indsats og flere ressourcer til udsatte børn og unge.
• Mere genbrug og økologi over alt i kommunen
• En vedvarende og ambitiøs klimaindsats