Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Karen Melchior

Jurist

Telefon25883309

Emailkaren@karenmelchior.eu

København Kommune

Vi skal bevare det, som har gjort Danmark kendt over hele verden - god livskvalitet med plads til fællesskab, forskellighed og lighed. Danmark skal være åben mod verden og tage imod mennesker, som har lyst til at bidrage.

Radikale Venstre har den samlede pakke, som jeg ønsker for Danmark, Europa og verden. Partiet holder fast på de værdier, som er vigtige for mig: at vi behandler folk ordentligt og giver plads til forskellighed.

Jeg har international arbejdserfaring og viden om, hvordan EU og den danske centraladministration virker. I min tid i Udenrigsministeriet beskæftigede jeg mig med internationale politikområder og kender ministeriernes arbejdsgange indefra. Det er nyttigt, når man sidder på den anden side af bordet og har indflydelse.

Mine erfaringer fra udlandet siger mig, at man kan gøre ting på mange måder. Jeg vil tage de bedste ideer fra hele verden, så vi kan lære af dem. Danmark behøver ikke at genopfinde den dybe tallerken hver gang.

Jeg er en tilgængelig og åben politiker. Åben om mine økonomiske forhold i mit politiske arbejde og de kontakter, jeg har som politiker. Politiske kollegaer fortæller mig, at jeg er arbejdsom, reflekterende og kritisk over for 'sådan plejer vi'.

Jeg er født i 1980 og uddannet jurist i 2005. Jeg har både som barn, studerende og dansk diplomat boet og arbejdet i mange lande og byer, men vendte tilbage til Danmark i 2012. For tiden bor jeg i København med min hund og tæt på min familie.