Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Kasper Langberg

lektor

Telefon45951116

Emailkasper.langberg@hotmail.com

Lyngby-Taarbæk Kommune
   

Kasper Langberg

48 år, gift, tre børn. Født og opvokset i Lyngby, student fra Virum Gymnasium, bor nu i Virum. Cand.mag. i historie, engelsk og samfundsfag på Nærum Gymnasium.

Mine mærkesager:

1. Jeg elsker at løbe og kender stort set alle skovstier i vores grønne kommune. Grøn omstilling fordrer dog høje ambitioner, også når det gælder trafik, transport, energi og uddannelse for samlet at reducere kommunens CO2-udledning

2. Alle er optagede af skolernes faglighed og fysiske rammer, men vi skal også fokusere på, hvordan vi i fællesskab sikrer, at vores børn trives socialt, og at vi også kan rumme fagligt svage børn

3. Spillestedet Templet i Lyngby startede jeg op i 1992 sammen med en flok gymnasiekammerater og det drives stadig af frivillige. Det er et levende bevis på, at vi ikke altid skal til København for at få kulturoplevelser. Vi skal inddrage borgerne i en nytænkning af kulturpolitikken, så historie, teater, musik og litteratur bliver en del af vores hverdag.

 

Se min valgvideo her:

https://www.youtube.com/watch?v=PKHCev3gCQY