Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Klaus Eusebius Jakobsen

Rektor emeritus/konsulent

Telefon40 27 60 97

Emailklauseusebius@gmail.com

Næstved Kommune
   

Jeg er en erfaren herre, med mere end 30 år på ledende poster indenfor skoleverdenen (rektor for hhv. Bagsværd kostskole og Gymnasium og Herlufsholm Kostskole). Jeg er ikke bleg for at påtage mig lederopgaver, hvis det skulle blive nødvendigt.

PT driver jeg et konsulentfirma, har kursus og foredragsvirksomheder ,tilsynsførende på en en række private skoler og bestyrelsesformand for nogle foreninger, bl.a. Videnskabsklubben- og har i september udgivet en bog om udfordringerne ved at være leder på en meget kompliceret arbejdsplads som Herlufsholm Kostskole.

Jeg har været medlem af RV en række år og opstiller for første gang i år i Næstved Kommune. Jeg er nr. 2 på opstillingslisten.

Mine mærkesager er velfærd generelt, uddannelsesområdet, kultur og erhvervsudvikling (bosætning). Jeg interesserer mig meget for borgerinddragelse - og på et lidt højere plan finder jeg at en kommune som Næstved burde have en meget mere præcis dagsorden og vision for sit virke. Pt vil de næste par år udfordre byrådet, da økoniomien kan blive ret anstrengt. Det kan være svært at se, hvorledes enderne skal kunne nås, men det må blive en af opgaverne.

RV har foreslået en skatteforhøjelse, men det er afvist af flertallet i byrådet- så nu må andre midler findes. prioriteringer (som kan gøre ondt), tiltrækning af nye borgere, etc.

Jeg er gift med lektor Ihttpswww.facebook.comnge Olhoff-Jakobsen og jeg har 5 børn og fem børnebørn.

 

se ovenfor.