Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Lartey Lawson

Ph.D

Telefon26 60 64 78

Emaillal@vd.dk

   

Mit navn er Lartey Lawson. Sammen med min hustru Nina har jeg boet i København i 30 år. De seneste 20 år på Østerbro, hvor vores tre børn er vokset op.

Jeg er medlem af det Radikale Venstre og stiller op til kommunalvalget i november 2017. Et vigtigt valg, hvor du er med til at beslutte, hvilken politik din by skal føre frem til 2021. Det vil være en stor ære, hvis du stemmer på mig den 21. november.

Som dit medlem af Borgerrepræsentationen vil jeg tale børnenes og de unges sag samt de ældres forhold.

Vores børn og unge og deres uddannelse er fremtiden

Alt for mange unge er uden ungdomsuddannelse, selv om behovet for faglærte er stigende. Derfor flere praktik- og lærepladser. Det kræver en fælles indsats fra kommunen, virksomheder og de unge selv.

Skoleidræt – en genvej til foreningslivet.

Fysisk bevægelse og idræt i folkeskolen skal opprioriteres for at skabe en aktiv generation af unge, så de derigennem motiveres til foreningslivet.

Børn skal kunne cykle sikkert til skole

Og skolerne skal have særlige holdepladser, hvor børnene kan sættes af i ro og mag.

Vore ældre borgere skal ikke gemmes væk

Bedre muligheder for selv at kunne passe en aldrende forælder i stedet for plejehjem. Ældre-telefonkæder og andre tiltg som kan komme ensomheden til livs. Livserfaring fra ældre medborgere skal deles aktivt med de yngste medborgere.

Jeg har været aktivt medlem af Det Radikale Venstre siden 2005. I dag er jeg det ene af de to radikale medlemmer af den videnskabsetiske komité i Region Hovedstaden. Jeg er radikalt medlem af Østerbro lokaludvalg og kandidat til Københavns Borgerrepræsentation til Region Hovedstaden og til Folketinget.