Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Poul Henrik Poulsen

pædagog

Telefon64433162

Emailpopou@assens.dk

Formand Assens
Assens Kommune

Jeg har været medlem af Det radikale Venstre siden 1990. Stillede op til kommunalvalg første gang i 1993, og manglede kun få stemmer for at komme ind. Det lykkedes til gengældt 4 år senere, og jeg har siddet i byrådet siden. Først i Aarup og efter kommunesammenlægningen i Assens Kommune.

Jeg er 65 år, gift og har 2 børn. En søn, der arbejder med it-udvikling, og hjemmeboende handicappet  datter, der går på CSV. Inger, min hustru, er leder af Fugleviglund Produktionshøjskole, og er derfor involveret i en masse arbejde omkring den nye uddannelse FGU.

Jeg har altid deltaget i lokalt foreningsliv, og haft de forskellige roller heri. Jeg har startet en aftenskole FORA Assens i 1993, og for få år siden et Folkeuniversitet i Assens. Har stået for koncerter og andre arrangementer på det lokale kulturelle Fyrtårn, Industrien i Aarup.

Nu bruger jeg rigtig meget tid på min datter, så hun får et godt afsæt i livet, trods sit handicap. Det har givet anledning til en ny interesse, nemlig løb. Jeg tilbagelægger i snit 20km om ugen. Det er med til at klare den politiske hjerne!