Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Rabih Azad-Ahmad

Advokatfuldmægtig/Byrådsmedlem

Telefon34 11 99 27

Emailra@byr.aarhus.dk

Århus Kommune
   

Jeg hedder Rabih Azad-Ahmad. Jeg kom til Danmark som flygtning, da jeg var 13 år. I dag er jeg rådmand for Kultur og Borgerservice.

Igennem min opvækst og min tid som rådmand, har jeg lært mange forskellige borgere at kende. Desværre har jeg oplevet at alt for mange borgere har det svært. Det er min overbevisning at man skal kende Aarhus på, at vi tager os godt af de svageste. Det bedste sted, vi kan starte, er i min optik i barndommen. De voksne borgere, de der er hjemløse eller sårbare, skal vi også sørge for får en hjælpende hånd fra foreninger og andre tilbud.

Jeg vil fortsat kæmpe for, at alle får en chance. Alt for mange mennesker bliver låst fast, men uanset om du er sort, hvid, rig eller fattig, skal du kunne forme din fremtid.

Jeg kæmper for et Aarhus, hvor muligheder skabes og håb bliver til virkelighed

Mine mærkesager for Aarhus er:

Aarhus skal være børnenes by

Aarhus skal være en god by for alle børn. Derfor skal vi prioritere og investere i vores børn og unge. Det betyder flere voksne i vuggestuen og børnehaven samt en bedre investering i skolerne herunder bedre indeklima og toiletforhold for børn og voksne. Vi vil gerne have mere mangfoldige skoler. Derfor skal børn gå i skole sammen uanset hvor de eller deres forældre er født. Vi skal sikre gode rammer med nærhed og nærvær. Alle børn fortjener en god start på livet.

Aarhus skal være en god by for alle

Aarhus skal hjælpe de mennesker, der har det svært. Derfor skal vi styrke tilbuddene til byens hjemløse, de med en lav indkomst, de nye flygtninge og folk med handicap, så alle får muligheden for et godt og trygt liv, hvor de kan indgå i fællesskaber. Aarhus skal kendes på, hvordan vi behandler vores sociale udsatte. Aarhus skal være mulighedernes by for alle.

Aarhus skal være kulturens, idrætten- og foreningslivets by

Kultur bygger bro, giver dannelse og gør os klogere. Det sociale område, kulturen og foreningslivet skal gå hånd i hånd, så vi skaber fællesskaber gennem gode tilbud. Derfor skal vi investere i kultur- og fritidslivet. Tilliden til hinanden skaber vi gennem idrætsklubber og foreninger, der forener og samler os i demokratiske fællesskaber. Det er disse sunde fællesskaber, der skal gøre os klogere, give os gode oplevelser og gør byen spændende og attraktiv at bo i.

Lad os sammen skabe et Aarhus, hvor muligheder skabes og håb bliver til virkelighed!