Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Rune Christiansen

Folketingskandidat i Syd- og Sønderjylland

Emailruch@viauc.dk

Formand Programudvalg for Ny boligpolitik
Medlem af Hovedbestyrelsen
Medlem af Forretningsudvalget
 

Jeg er efterhånden blevet 40, men lider stadig af den misforståelse, at jeg stadig er en slags yngre mand. Jeg er ansat som lektor ved læreruddannelsen i Aarhus, bor i Kolding og lægger mit radikale engagement i Syd- og Sønderjylland, hvor gode radikale bl.a. har været så venlige at tage mig med i deres storkredsbestyrelse og vælge mig til HB.

Jeg var i mine ungdomsår kendt i partiet som en højtråbende, irriterende, politisk tonedøv og generelt uudholdeligt selvtilfreds idealist, der evig og altid insisterede på umoderne eller politisk uigennemførlige radikale grundtanker. Efter en lang og meget gradvis modningsproces (som en god flaske vin.... eller måske nærmere en rigtig ildelugtende gammel ost) har jeg dog efterhånden nærmet mig det synspunkt, at det uanset argumenter og dokumentation ikke hjælper at råbe højt om forestillede sandheder, hvis ens råben ikke også flytter den fælles virkelighed tættere på det man gerne vil fremme. - Og med den smertelige erkendelse i bagagen er jeg med en blanding af ydmyghed og stor stolthed blevet valgt som radikal folketingskandidat i både min hjemby Kolding og i Aabenraa. Samtidig sidder jeg i partiets nationale forretningsudvalg og valgudvalg.

 

Find mig på Facebook: https://www.facebook.com/RuneChristiansenRadikaleVenstre?fref=ts