Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Sofie Carsten Nielsen

MF

Telefon33 37 55 00

Emailrvscni@ft.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen
Medlem af Forretningsudvalget
   

Gruppenæstformand
Stedfortrædende politisk leder
Uddannelses- og forskningsordfører
Ligestillingsordfører
Menneskerettighedsordfører
Integrationsordfører
EU-ordfører

Personlig assistent:

Magnus Witt Mortensen
magnus.witt@ft.dk
Tlf.: 6162 3825

Min ambition er, at vores uddannelser skal være blandt verdens allerbedste. Kun selvtænkende, idérige og kreative danskere kan sikre vores velfærd. Jeg går også ind til politik med den indstilling, at verden er vores ven og ikke vores fjende. Åbenhed gør os alle rigere, og Danmark vinder ved at være åbent, tolerant og samarbejdende. Det er blandt andet derfor, jeg arbejder for at få topkvalificerede udlændinge til Danmark. Jeg har desuden den grundholdning, at vi kan bevare Danmark, hvis vi tør forandre det. For mig handler politik om modet til at forandre for at forbedre.

På det personlige plan er jeg født i 1975, gift med Rasmus og mor til Gustav og Villads. Jeg er glad for den danske sommer, fremskridt, løbeture, høj musik og åbne grænser.

Du kan læse mere om mine politiske mærkesager, personlige idoler,  valgkampsaktiviteter og meget mere på min hjemmeside: http://sofiecarstennielsen.dk 

 

Sofie på sociale medier

Arbejdsmarked - 31.03.2017

Vend arbejdsmarkedet på hovedet

Hvis vi skal give den enkelte borger og familie tryghed i mødet med teknologien og fremtiden, bliver vi nødt til at forbedre mulighederne for efteruddannelse. Vi skal sammentænke uddannelse, arbejdsmarked og fællesskab.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Forskning - 24.03.2017

Jeg vil ha’ de klimaforskere, som Trump dumper

Trump har gjort det svært at være klimaforsker i USA, og hvis forskerne søger andre steder hen, bør Danmark åbne sine arme.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen