Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Susanne Ursula Crawley Larsen

Rådkvinde for Børn og Unge

Telefon30604419

Emailsucl@odense.dk

Odense Kommune
   

Det tror jeg på

Jeg tror på, at vi sammen skal se på helheden, for at få tingene til at fungere for den enkelte. At man som kommunalpolitiker skal have mod til at have visioner, der rækker ud over små mærkesager. Alle borgere i byen skal gives muligheden for at leve et godt og trygt liv både som barn, ung, børnefamilie og senior. Alle har ret til en drøm.

Derfor blev jeg politiker

Når man aflægger lægeløftet, lover man at behandle alle lige godt. Vi er ikke alle ens, men vi har alle et liv, som er værd at kæmpe for. Som læge har jeg set dele af Odense, som er usynlig for de fleste. Jeg har set mennesker, der var så beskidte, at man måtte klippe tøjet af dem. Jeg har set kvinder, der har fået bank af deres familie. Og jeg har set mennesker, der er så ensomme, at  medarbejdere i det offentlige er deres eneste menneskelige kontakt. Jeg er blevet kastet op på, råbt af, skældt ud og truet. I starten må man sætte sin egen person og sin egen forfængelighed til side og huske på, ”at alle liv er lige meget værd at kæmpe for”. Men efterhånden er det ikke noget, ”man husker på”. Man bliver ét med lægeløftet, og den sociale indignation vokser frem. Det var et naturligt skridt for mig at blive politiker og ad den vej kæmpe for større social retfærdighed samtidig med retten til forskellighed.

Biografi

Jeg er kvinde, mor, overlæge og medborger. Det gør mig til den politiker, jeg er. Jeg er gift med Jørgen Lange Thomsen, retsmediciner og menneskerettighedsforkæmper. Jeg har 5 børn: Cæcilie, Amelie, Linnea, Snefrid og Tristan. Jeg har i den forbindelse både erfaret, hvad det vil sige at få børn i en tidlig og en sen alder.

Jeg færdiggjorde min lægeuddannelse ved Københavns Universitet i 1992, og jeg har i en lang årrække arbejdet som overlæge på kræftafdelingen på Odense Universitetshospital. Siden 2014 har jeg været Rådkvinde for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune. Ud over mit politiske arbejde bestrider jeg en række bestyrelsesposter:

Formand Red Barnet i Odense

Formand for Odense Teaters Bestyrelse

Medlem af Odense Bærerdygtighedsråd

Medlem af Sundhedsudvalget i Odense kommune

Medlem af Sundhedskoordinationsudvalget i Region Syddanmark