Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Tom Brøcher Jakobsen

Folketingskandidat

Telefon51 23 12 19

Emailtom.broecher@gmail.com

Folketingskandidat i Østjyllands Storkreds

Jeg gik relativt sent ind i politik og det skete som reaktion på den stigende fremmedfjendske debat som jo desværre også har slået igennem i lovgivningen. Danmark er et åbent land med en åben økonomi og det skal det gerne blive ved med at være - også i fremtiden.

Vi har store udfordringer foran os for at bevare velfærdssamfundet. Det kan kun sikres gennem brede forlig, hvor der fokuseres på substansen i og løsningen af problemerne. Der skal også føres værdipolitik, men vi skal undgå at nødvendige reformer tages som gidsler for at få gennemført symbolpolitik og partipolitiske mærkesager.

For mig er det at være social liberal, at tage ansvar både for sig selv og andre. Det er også at udvise tillid til, at andre gør deres bedste, når de får mulighederne og midlerne.

Jeg er født og opvokset i Viborg, er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet og arbejder med Innovation og Innovationsledelse for Danfoss. Jeg er bosat i Randers, er gift og har to voksne børn samt tre børnebørn.

 

Find mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Tom-Br%C3%B8cher-Jakobsen-Radikale-Venstr...