Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Tommy Petersen

Politiker

Emailpetersen.tommy@gmail.com

København Kommune
   

Medlem af Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune

Københavns progressive kandidat, der kæmper for det danske frisind og din ret til at være den, du er. 

1. Vi skal have plads til forskellighed Jeg arbejder for, at ingen diskrimineres i København, og at alle føler, de kan være den, de er. Byens minoriteter skal være trygge i København, og derfor støtter jeg initiativer, der bygger bro mellem grupper og nedbryder fordomme i vores folkeskoler og i samfundet. Senest har jeg fået vedtaget at der udarbejdes en LGBT+ politik for Københavns Kommune.

2. Vi skal knække den negative, sociale arv

Jeg arbejder for at få 550 flere pædagoger til vores daginstitutioner, så vi kan give vores børn den bedst mulige start på livet. Vi ved, at børn der er bagefter, når de starter i skolen, også slutter skolen med dårligere karakterer end deres klassekammerater. Og så skal lærerne i vores skoler have mere tid til forberedelse og til at arbejde med den enkelte elev. Her har jeg bl.a. fået sikret en lokalaftale for byens lærere, som er et skridt på vejen.  3. Vi skal sikre grøn og visionær byudvikling København er i rivende udvikling, og vi skal sørge for, at vi trives i byen. Derfor kæmper jeg for de grønne åndehuller som Amager Fælled, for mange flere træer i byen og for byggerier og byplanlægning, der giver os lyst til at komme ud af vores lejligheder og bruge tid i byens gader. Jeg har bl.a. fået vedtaget en træpolitik, der beskytter byens store, gamle træer i vores by.

Jeg er født i Sydhavnen og opvokset i Valby. Jeg er den første akademiker i min familie med en cand.merc. fra CBS. Min far var lagermedarbejder, min mor hjemmehjælper. I min studietid boede jeg på Vesterbro, og nu er jeg flyttet til Islands Brygge med min kæreste Søren og vores to sønner, Theodor og Samuel. Jeg er Gruppeformand for Radikale Venstre på Københavns Rådhus, hvor jeg sidder i Økonomiudvalget, Børne- og Ungdomsudvalget og Beskæftigelse- og Integrationsudvalget. Før jeg gik ind i politik, arbejdede jeg for FN med udviklingsprojekter i lande som Afghanistan, Irak og Jordan.

Vil du vide mere om mig, så find mig gerne på: facebook: Tommy.Petersen.Radikale Instagram: tommypetersendk Twitter: tommypetersendk

 

Bedste hilsner, Tommy