Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Solvej Pedersen

lærer

Telefon72369120

Emailsolpe@holb.dk

Holbæk Kommune
 

Skole og kulturområdet er de største poltiske mærkesager, der fylder meget i mit politiske arbejde som byrådsmedlem for Radikale Venstre i Holbæk. Godt et års aktivt arbejde i byrådsgruppen har medvirket til, at jeg har fundet mit politiske ståsted bla grundet i min opvækst på et husmandssted i Vestjylland.

Jeg var utilfreds med skolepolitiken i Holbæk Kommune, meldte mig derfor som politisk aktiv hos socialdemokraterne i Holbæk i efteråret 2102, blev valgt til byrådet i Holbæk pr. 1. januar 2014. Halvandet år senere blev jeg løsgænger, idet jeg ikke kunne stemme for nye strukturforandringer inden for skole - og daginstitutionsområdet.  Den 25. juni 2016 blev jeg medlem af Radikale Venstre  og sidder nu i Udvalget for Læring og Trivsel.

Mit politiske ønske er selvstændige lokale skoler og daginstitutioner med egen økonomi, ledelse og forældrebestyrelser. Derved opnås nærvær, nærhed og trivsel, hvorved vore børn og unge sikres det bedste fundament til at blive frie, aktive, demokratiske borgere i det danske land.

Gennem knap 50 år har jeg været frivillig inden for 4H, spejderbevægelsen, træner i håndbold, foreningsleder,siddet i forældrebestyrelser i skoler og daginstitutioner, Folkeoplysning. Jer er Arbejdsmiljørepræsentant på min skole og med i et administrativt centerarbejde i Lejre Kommune som AMR.

Jeg er lærer og Cand. scient. Adm fra RUC med speciale iFormelle og uformelle etniske organiseringer i Roskilde Kommune, arbejder i folkeskolen, er mor til 4 og har 4 børnebørn.