Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Helle Anna Elisabeth Nielsen

Kommunikationsrådgiver

Telefon33791149

Emailhaen@privat.dk

Egedal Kommune
   

Jeg er 46 år, mor til tre børn og medlem af FOLA siden 2009. Mange års arbejde i lokale dagtilbuds-bestyrelser har vakt mit engagement i især børnepolitikken i min kommune Egedal, hvor jeg nu er byrådskandidat til KV17. 

I gennem alle årene har jeg kæmpet for at skabe bedre vilkår for vores allermindste. Jeg ønsker minimumsnormeringer - hvis ikke nationalt så lokalt. 

Jeg brænder for nærdemokrati og fælleskab. Jeg håber på at kunne være med til at skabe en ny borgernær kommune i Egedal med fokus på bæredygtig omstillingsøkonomi, fællesskab, fremtid og frihed for skoler og daginstitutioner.

Naturen er sammen med mennesker den største ressource vi har. Den ser jeg langt større potientiale i at inddrage i alt hvad vi gør, fra drift af virksomheder til dagtilbud. 

                 

 

Børne og familiepolitik