Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Marianne Mulle Jensen

læge

Telefon27208560

Emailmamuj@rn.dk

Formand Dialogforum for sundhedspolitik
Medlem af Hovedbestyrelsen

 Jeg er hende som altid har mange jerne i ilden. 20 år som læge, 20 år som ansat i det offentlige og 10 år som kræftlæge har lært mig følgende:

" Du er ikke en enmandshær!  Hvis vi vil løfte noget må nogen nødvendigvis gå forrest, men vi kan IKKE gå alene. Når Anna og Ruth blir helbredt for deres underlivskræft er det også fordi hun blir mødt at mine kolleger i ambulatoriet, sygeplejerskerne på sengeafdelingen og operationesteamet, portører og patologer og biokemikere........ Hvis bare et led falder ud af kæden så ramler udredningen og behandlingen og Anna og Ruth blir ikke helbredt !! "

Samme er vi stærke, men nogen må gå forreste !

Og det vil jeg så gerne, gå forreste så vi kan få samlet tropperne. Taget de rigtige, de vigtige og de svære beslutninger og prioriteringer.

Forebyggelse er et langt og sejt træk og gir' ikke hurtige stemmer til valget. Men det er en bydende nødvendighed i et land hvor vi bliver flere og flere ældre, flere og flere som har behov for et velfungerende sundhedsvæsen. Vi må satse maksimalt på at forebygge på alle planer så vi kan minimere både livsstilssygdomme, infektioner og kræft. Hvis alle byder ind og yder et stykke arbejde, så blir det hele lidt lettere at overskue for de som lige nu trækker det store læs.

I regionsrådene har vi brug for flere fagpersoner. Selv om der er tale om lægmandsråd, så er der alligevel brug for at tilføre rådene langt mere faglighed. At man godkendte og acepterede den aktuelle udrednings- og behandlingsgaranti er et eksempel på at fagfolk ikke fik lov at komme nok til orde i den sag. At skære alle liderlser over en kam, er ikke at gøre det bedste for patienterne. Hvorfor vælge "laveste fællesnævner" når der finde langt mere saglige valg. !!